Mijn favorieten

Taxatie


Heeft u verkoopplannen? De Regentes verzorgt graag gratis een waardebepaling van uw huis voor u. Deze waardebepaling geeft u snel inzicht in de huidige marktwaarde. De Regentes komt graag bij u langs om u een reële waardebepaling van uw huis te geven.

Heeft u de marktwaarde van uw huidige woning nodig voor derden? Dan heeft u waarschijnlijk een taxatierapport of een gevalideerd taxatierapport nodig. 

Neemt u gerust contact op, dan overleggen we precies wat u nodig heeft.
 

MAAK EEN AFSPRAAK


De Regentes is telefonisch bereikbaar op 06-25086229, of mail naar info@deregentesmakelaardij.nl
 

De Regentes is als makelaar en taxateur bij VastgoedCert ingeschreven in de kamers Wonen/MKB en is gediplomeerd Bedrijfsmatig Vastgoed makelaar/taxateur en WOZ taxateur. De Regentes is uiteraard ook ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

De eerste vraag die De Regentes u zal stellen is: “Wat is het doel van de taxatie?” Een taxatie kan nodig zijn voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld:

  • Aankoop- of verkoopbeslissing
  • Verkrijgen van financiering voor aankoop (NWWI rapport of ander gevalideerd taxatierapport)
  • Verkrijgen van financiering voor verbouwing of woningverbetering
  • Contra-expertise van WOZ taxaties
  • Schadeloosstellingstaxaties in onteigeningen of minnelijke aankopen op onteigeningsgrondslag
  • Huurwaardetaxaties voor commercieel vastgoed
  • Second opinion

Afhankelijk van het doel van de taxatie zal een taxatierapport worden opgesteld. Dat kan een gevalideerd taxatierapport zijn (NWWI - Ivalidatie - TaxateursUnie) of een geschreven rapport. Belt of mailt u De Regentes gerust voor nadere informatie om het doel van uw taxatie scherp te krijgen en om naar aanleiding daarvan vast te stellen welke vorm van taxatie u nodig heeft en welk tarief daarvoor van toepassing is.