Mijn favorieten

Financiering


Een goed beeld van uw persoonlijke financiele situatie is belangrijk om te weten wat uw mogelijkheden zijn bij verkoop van uw woning of bij aankoopplannen. De Regentes zal u altijd aanraden om eerst een goed advies van een financieel adviseur te krijgen voordat u zich al op het pad van verkoop of aankoop begeeft.

Wat zijn de mogelijkheden voor u indien u dreigt met een restschuld te blijven zitten bij verkoop? Het is niet altijd vanzelfsprekend dat uw woning bij verkoop meer opbrengt dan er aan schuld rust op de woning. 
En is die woning waar u uw oog op heeft laten vallen en best zou willen kopen nou wel of niet een haalbare kaart voor u?

Wellicht bent u nog aan het wikken of wegen wat u überhaupt wil of kan doen met uw woning. Het kan zinvol zijn om een eerlijke en deskundige waardebepaling te maken van uw woning. Een zorgvuldige inschatting van de mogelijke opbrengst bij verkoop kan u helpen in uw verdere beslissingen. Met deze waardebepaling kunt u een gesprek aangaan met een financieel adviseur om uw verdere strategie en financieringsmogelijkheden voor uw vervolgstap te bespreken. 
 
De Regentes geeft zelf geen hypotheekadvies maar kan u wel de weg wijzen naar een betrouwbaar adres voor helder maatwerkadvies op het gebied van hypotheek of overige financiële zaken. Ook de relaties waar De Regentes graag aan doorverwijst hebben transparantie en expertise hoog in het vaandel!