Mijn favorieten

Aankoop

Huis kopen? Doe het samen met een aankoopmakelaar van de NVM!

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er tegenwoordig voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen; www.funda.nl is een heel belangrijke en handige site daarbij.  Maar wat te doen als u dé droomwoning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich dan dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies. Een aankoopmakelaar adviseert in úw belang!

 

U wil nú een huis wil AANKOPEN, maar u:
- vist steeds achter het net als u een bieding doet,
- denkt (niet ten onrechte) sterker te staan met een aankoopmakelaar tijdens het biedingsproces,
- weet eigenlijk niet hoe de vraagprijs in verhouding staat tot de waarde van de woning,
- weet niet zeker waar u allemaal op moet letten bij aankoop van een woning,
- bent zelf geen sterke onderhandelaar,
- mist nét even de geruststelling en het gemak van een makelaar die het hele aankoopproces begeleidt.

 

Als u ergens een ‘ja’ knikt is het misschien dus toch een goed idee om De Regentes in te schakelen voor een gerichte aankoopopdracht. De Regentes komt direct in actie zodra u het signaal geeft uw droomhuis gevonden te hebben op funda! De Regentes geeft u een helder en betrouwbaar advies en kan de begeleiding direct oppakken en samen met u oplopen tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Onderzoek, prijsadvies, onderhandelingen, advisering over juridische en/of bouwtechnische apen of beren op de weg, overeenkomst... Eigenlijk alles wat nodig is om dat droomhuis te kunnen bemachtigen wordt dan uit handen genomen.

 

Tariefafspraken leggen we natuurlijk eerst duidelijk en helder vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!